Kundtjänst

Kundtjänst » Meddelanden

Varför kan jag inte skicka meddelanden?

Det kan beropå något av följande:

Du saknar krediter för att skicka meddelanden. Oavsett om du tidigare chattat med användaren kostar det så kallat krediter för att sända ett meddelande, detta framgår även av användarvillkoren. Säkerhetsställ därför att du har tillräckligt med krediter för att sända ett meddelande.

Du försöker skicka ett meddelande till en medlem vars sökkriterier inte matchar dina och medlemmen valt att endast ta emot meddelanden från de medlemmar som matchar hens sökkriterier och / eller att medlemmen bara vill ta emot meddelanden från de användare som har bild.

2. Problemet kan bero på din dator/mobil/surfplatta. I så fall försök använda en annan webbläsare (till exempel google chrome) och / eller öka skärmens upplösning.

Om inte något av ovanstående åtgärdar problemet vänligen kontakta kundtjänst genom kontaktformuläret

← Tillbaka