Kundtjänst

Kundtjänst » Bilder

Jag har frågor kring mina bilder

För att lägga till bild, gå till din profil, välj mappen "Mina bilder" och välj sedan alternativet "Lägg till bild".

Om du har flera bilder uppladdade kan du ändra din profilbild.

För att radera en bild, gå till mappen "Mina bilder", välj den bild du vill ta och klicka på "ta bort".

Varje foto kontrolleras manuellt av vår kundtjänst innan den publiceras. Denna procedur kan ta upp till 1 dag (beroende på helger och helgdagar).

Om en eller flertalet av dina bilder bryter mot våra användarvillkor alternativt riktlinjer kommer dessa bilder att raderas. Det är därför viktigt att du förhåller dig till användarvillkoren samt våra riktlinjer för publicerade bilder.

Bilder innehållande våld, diskriminerande anspelningar, kränkningar, politiska budskap eller rasistiska antydningar kommer att raderas. Vi månar om människors lika värde oavsett kön, hudfärg, etnicitet eller religiös bakgrund

Bilder som visar otillåtna substanser och preparat kommer att raderas.

Bilder innehållandes med kontaktuppgifter kommer att raderas för att skydda dig och andra personer. Vi vill att våra kunder ska känna sig trygga när de kommunicerar med varandra och rekommenderar därför våra användare att tänka på att bereda trygghet åt sin personliga information

Vi accepterar inte heller oläsliga, substandard, obscena bilder, bilder som strider mot våra användarvillkor, eller bilder som är kraftigt redigerade eller som föreställer en känd person.

← Tillbaka